sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Haluatko tienata rahaa?

Iherbin avulla voi halpojen hintojen lisäksi tienata hieman rahaa bonusten muodossa. Bonuksia voi käyttää alennuksina tilausten yhteydessä. Bonuksia pystyy keräämään antamalla oman henkilökohtaisen alennuskoodinsa muiden käyttöön, jolloin heidän tekemistään tilauksista saa 4 % bonusta. Porrastus on nelitasoinen eli jos sinun koodia käyttänyt henkilö levittää omaa koodiaan eteenpäin, saat bonusta neljänteen tasoon asti. Bonuksia kertyy 4-3-2-1 % periaatteella. Bonuksia kertyy 365 vuorokautta, jonka jälkeen tasot muuttuvat 1-1-1-1 % -malliksi eli bonuksia tulee kaikilta neljältä tasolta 1 %.

Käytä ensitilauksen yhteydessä alennuskoodia JUH587 ja kirjaudu sisään tilausvaiheessa luomillasi tunnuksilla osoitteessa rewards.iherb.com. Sieltä pystyt seuraamaan bonuskertymääsi ja saat tietoosi henkilökohtaisen alennuskoodisi, jota voit vastaavasti levittää eteenpäin.

Iherbin bonusrakenne on siitä reilu, että se tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden ansaita bonuksia tasavertaisesti. Se ei palkitse niitä, jotka ovat olleet pyramidin huipulla, vaan jokaiselle asiakkaalle tarjotaan samaa 4-3-2-1 rakennetta ja samoja yleisesti halpoja tuotteiden hintoja. Et siis maksa omissa tilauksissasi ylihintaa, etkä tee 100 tasoa ylemmistä henkilöistä miljonäärejä, vaan tuet ainoastaan 4-3-2-1 rakenteen mukaisesti neljää sinua ylempää tasoa. Iherbin kannalta kyse on markkinoinnista, koska he säästävät vastaavasti markkinointikuluissa saman summan, jota joutuvat maksamaan bonuksina asiakkaillensa. Win-win sekä iherbille, että tyytyväisille asiakkaille.