tiistai 21. helmikuuta 2012

Kettle-merkkiset sipsit ja Pandan lakritsit

Useasti paketin täytteeksi on tullut tilailtua Kettle-merkkisiä perunasipsejä ja toisaalta myös suomalaista Pandan lakua. Kaikista huvittavin piirre esimerkiksi noiden lakujen osalta on se, että Iherbistä tilatessa lakritsi tulee kotiin toimitettuna halvemmaksi kuin useimmista suomalaisista kaupoista ostettaessa.

Vaajakoskelta lakritsit ensin rahdataan USA:n länsirannikolle Kaliforniaan, josta ne tuodaan lentokoneella takaisin Suomeen ja Itellan postikeskuksen kautta perusjakelun eli siis normaalin postin mukana kotiisi. Saamme siis kiittää verotusta siitä, että tuotteet tulevat halvemmaksi maailman ympäri kuljetettuna kuin suoraan Suomesta ostettuna.

Kettlen perunasipsit valmistetaan Englannissa ja jostain kumman syystä nekin tulevat halvemmaksi Kalifornian kautta kierrätettynä kuin suoraan Suomesta ostettuna.

Etenkin nyt kun iherbistä saa tilattua tuotteita ilman postikuluja, on hyvä hetki tilata rahdituspainoltaan suuria perunasipsejä. Tilasin maistiaisena uusia makuja, joita en ole nähnyt vielä Suomessa edes myynnissä.

Kuten aiemmissakin viesteissä olen kertonut, ensitilaaja saa 5 dollaria alennusta koodilla JUH587.

Kettlen sipsit: http://www.iherb.com/Kettle-Foods/?at=0&rcode=JUH587
Pandan lakut: http://www.iherb.com/Panda-Licorice/?at=0&rcode=JUH587

Lisäksi Iherbin valikoimasta kannattaa tsekata suklaalevyt, joista löytyy kiehtovia makuja. Tilailin joululahjoiksi niitä viime vuoden puolella. Myös luonnonmukaisia, vain hedelmien ja marjojen omilla sokereilla makeutettuja tikkareita löytyy edulliseen hintaan:
www.iherb.com/Yummy-Earth/?at=0&rcode=JUH587